Kauneushuone Hellä

Hemmottelua ja Hehkua Sinulle

Tervetuloa Kauneushuone Hellän maailmaan, missä kauneus ja hemmottelu kohtaavat! Uskon, että jokainen ansaitsee hetken itselleen. Kauneushuone Hellä on paikka, jossa voit rentoutua, uudistua ja antaa itsesi loistaa. Palvelut Yksilöllisen Kauneudenhoitosi Tueksi Tarjoan laajan valikoiman kauneudenhoitopalveluita, kuten räätälöityjä kasvohoitoja, rentouttavia hierontoja, jalkahoitoa sekä ammattitaitoista meikkausta. Panostan yksilölliseen palveluun, joka huomioi juuri sinun tarpeesi ja toiveesi. Kokonaisvaltaista Hyvinvointia Kauneushuone Hellä ei ole pelkästään kauneushoitola – se on paikka, jossa korostan kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä ulkoisesti että sisäisesti. Tarjoan sinulle tilan rentoutua, latautua ja tuntea itsesi kauniiksi ja itsevarmaksi.

Henkilökunta

Employee picture

Johanna S.

Tervetuloa Kauneushuone Hellän maailmaan, missä kohtaat minut - aurinkoisen ja ammattitaitoisen kosmetologin. Olen omistautunut tarjoamaan sinulle ainutlaatuisia, tehokkaita ja yksilöllisiä kauneudenhoitokokemuksia. Jokainen asiakas on minulle yksilö, jonka kauneudenhoito- ja hyvinvointitarpeet ohjaavat työskentelyäni. Aurinkoinen luonteeni ja lähestyttävä persoonani luovat lämpimän ja ystävällisen ilmapiirin, jossa voit tuntea olosi kotoisaksi ja rentoutua täysin. Olen vakuuttunut siitä, että kauneus kumpuaa itsevarmuudesta ja hyvinvoinnista, ja tavoitteeni on auttaa sinua saavuttamaan ne. Kauneushuone Hellä on paikka, jossa voit unohtaa arjen kiireet ja antautua hetkelle itsellesi. Tule ja koe Hellän taika- yhdessä voimme löytää sinulle sopivimman kauneusratkaisun ja tehdä päivistäsi kauniimpia. Odotan innolla mahdollisuutta tehdä päivästäsi hehkuvan kaunista.

Lahjakortit

Anna lahjaksi hetki kauneutta ja rentoutumista.

Ajanvaraus

Varaa itsellesi tai lahjaksi hemmotteleva kauneushoito helposti verkossa. Valitse haluamasi palvelu, päivämäärä ja aika kätevän varausjärjestelmämme kautta. Meillä saat yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua, joka tekee päivästäsi kauniimman.

Yhteystiedot

Kauneushuone Hellän löydät Tapahtumakartanon toisesta kerroksesta, huone numero 5 Auton voit pysäköidä pihatien sivuun

Sijainti

 Kauneushuone Hellä

 +358445512736

 Tiihalantie 19 36270 Kangasala

 gentlebeautybyjs@gmail.com

Ota meihin yhteyttä

Banner