Beauty By Jutta

Henkilökunta

Employee picture

Jutta

Esteettinen sairaanhoitaja Pigmnetointiartisti Lävistäjä

Lahjakortit

Ajanvaraus

Yhteystiedot

Sijainti

 Beauty By Jutta

 Ylinenkatu 27 23500 Uusikaupunki

 info@beautybyjutta.com

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

KONSULTAATIOHinta alk.
Etäkonsultaatio
Voit joko lähettää kasvoistaan kuvat info@beautybyjutta.com tai voit varata tämän etäkonsultaation, jolloin soitan sinulle antamaasi puhelinnumeroon varattuna aikana. Kirjoita lisätietoihin mihin toivot konsultaatiota, esim. kulmien kestopigmentointi, täyteainehoidot, iho-ongelmat jne.
0,00 €
TÄYTEAINEHOIDOTHinta alk.
BF LIPS - huulet ystävän kanssa
Sisältää 2x 1ml Revolax/Aessoa/GOD Fill täyteainetta.
480,00 €
Huulien muotoilu 1ml
Hintaan sisältyy konsultaatio ja voidepuudutus. Ikäraja kaikkiin täyteainehoitoihin on 18v.
290,00 €
Huulien muotoilu 0,5ml
190,00 €
Juonteiden täyteainehoito Revolax Deep tai Revolax SubQ 1,1ml
-Nasolabiaalit 1-2ml (250€/ml, lisämilli 190€) -marionettijuonteet 1-2ml (250€/ml, lisämilli 190€) -sibeliusryppy kulmien välissä 1ml -otsan vaakajuonteet 1ml -huulenympärusjuonteet 1ml
290,00 €
Nenän varren muotoilu Revolax Deep/ Revolax SubQ
190,00 €
Leuan kärjen muotoilu Revolax SubQ 1,1ml
290,00 €
Full Face 2ml (Revolax/Aessoa)
2ml riittää esim. huulet + nasolabiaalit tai huulet + leuan kärki
480,00 €
Full Face 3ml (Revolax/Aessoa)
Full face- hoidossa voidaan täyttää asiakkaan toiveiden mukaan huulia, juonteita, nenää, poskipäitä, leuan kärkeä. Kirjoitathan varauksen lisätietoihin mitä toivoisit täytettävän, niin osaan varautua oikeanlaisilla tuotteilla.
650,00 €
INJEKTIOHOIDOT IHOLLEHinta alk.
PROFHILO Kasvot tai kaula
Profhilo ei ole täyteainehoito eikä biorevitalisoija - Profhilo on luonut uuden injektoitavien hoitojen kategorian: Bioremodeling. Tuotteen hyaluronhappopitoisuus on markkinoiden korkeimpia, 64mg/2ml. Hitaasti vapautuva hyaluronhappo stimuloi ihossa neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia. Se vahvistaa, kosteuttaa ja muotoilee ikääntyvää ja veltostunutta kudosta. Hoitosuositus: kaksi hoitokertaa 1kk välein ja ylläpito kerran puolessa vuodessa 1.hoitokerta 320€ 2.hoitokerta kk päästä 280€
320,00 €
PROFHILO kasvot+kaula
Profhilo ei ole täyteainehoito eikä biorevitalisoija - Profhilo on luonut uuden injektoitavien hoitojen kategorian: Bioremodeling. Tuotteen hyaluronhappopitoisuus on markkinoiden korkeimpia, 64mg/2ml. Hitaasti vapautuva hyaluronhappo stimuloi ihossa neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia. Se vahvistaa, kosteuttaa ja muotoilee ikääntyvää ja veltostunutta kudosta. Hoitosuositus: kaksi hoitokertaa 1kk välein ja ylläpito kerran puolessa vuodessa 1.hoitokerta 600€ 2.hoitokerta kk päästä 550€
600,00 €
Jalupro Super Hydro
Sveitsiläinen Jalipro Super Hydro sisältää täööähetkellä markkinoiden suurimman hyaluronihappopitoisuuden (kahta eri molekyylipainoa), jopa 80mg. Lisäksi se sisältää kolmea peptidiä ja 7 aminohappoa, jotka ovat elintärkeitä ihon terveydelle. Hoidon tavoitteena on *Palauttaa ihon normaali kosteustasapaino. *Silottaa kevyitä pintajuonteita *Stimuloida ihon kollageeni tuotantoa *kiihdyttää ihon uusiutumista *häivyttää arpia *tasoittaa ihon sävyä * kiristää löysää ihoa. Suositellaan sarjahoitona aluksi 2-3x neljän viikon välein, ylläpito kertahoitona 3-6kk välein. 1.hoitokerta 320 2.hoitokerta kk päästä 280€
320,00 €
Ejal40
2ml sisältää 40mg puhdasta hyaluronihappoa, tehokas ihon biorevitalisaatiohoito. Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa 2-4 viikon välein 2-4 kertaa.
150,00 €
CellBooster Shape
Cellbooster on patentoitu, class III medical device, markkinoiden ensimmäinen CE-merkitty stabiili hyaluronhappoyhdiste(sis. vitamiineja ja aminohappoja) ilman kemiallisia sidosaineita. CellBooster Shape vähentää paikallista rasvakertymää, hoitaa kaksoisleukaa, nestekertymää ja mikroverenkierto paranee sekä edistää lymfaattista nestekiertoa. Indikaatiot: - paikallinen rasvakertymä - veltostunut iho, kaksoisleuka - selluliitti - pulleat posket - turvotukset - nestekertymät (esim.silmäpussit) Hoito tehdään monipistoshoitona ja hintaan sisältyy pintapuudutevoide. 1.hoito 170 2.hoito 150€ 3.hoito 130€ Suositellaan kolmen sarjahoitona 2-3 viikon välein parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.
170,00 €
CellBooster Lift
Cellbooster on patentoitu, class III medical device, markkinoiden ensimmäinen CE-merkitty stabiili hyaluronhappoyhdiste ilman kemiallisia sidosaineita. Cellbooster Lift vähentää ikääntymisen vaikutuksia: täyttää kudosta, ennaltaehkäisee oksidatiivista stressiä ja ylläpitää kosteustasapainoa. Se stimuloi kollageenin tuotantoa, vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja solujen ravinnon saantia. Indikaatiot: - kiineyden menettäminen - kuiva iho - juonteet - veltostunut iho, löysä nahka - couperosa 1.hoito 170 2.hoito 150€ 3.hoito 130€ Suositellaan kolmen sarjahoitona 2-3 viikon välein parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.
170,00 €
NEULATTOMAT HOIDOT ja MIKRONEULAUSHinta alk.
Konsultaatiokäynti
Suosittelen konsultaatiota ennen hoitoa. Käynnillä käydään läpi terveystietoja, ihonhoitorutiineja, aiemmat esteettiset ja kauneuskirurgiaet toimenpiteet. Kannattaa miettiä myös valmiiksi budjettia, koska tehokkaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla. Konsultaatio ei velvoita varaamaan hoitoja.
0,00 €
Kemiallinen kuorinta
Kuoriva happo valitaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Hapoilla voidaan hoitaa pigmenttimuutoksia, arpia, aknea ja sen aiheuttamisa ihovaurioita, suurentuneita ihohuokosia, kuivuutta, pinnallisia juonteita, ihon sameutta jne. Hoito sisältää puhdistuksen, kuorivan hapon, rauhoittavan naamion ja hoitovoiteen.
80,00 €
Dermaplaning
Täydellinen red carpet-hoito juuri ennen juhlia tai muuta tapahtumaa! Hoidossa ihon pinnasta rapsutellaan kuollut ihosolukko sekä velluskarva pois, jolloin tehoseerumit ja voiteet imeytyvät ihoon hyvin. Ihosta tulee kuulas, sileä ja pehmeä. Meikki levittyy iholle kuin unelma. Hoitoon sisältyy puhdistus, dermaplaning ja tehoseerumi, joka valitaan ihon tarpeiden mukaan. Saat kotiin mukaan 4x 2ml ampullia hoidossa käytettyä seerumia.
59,00 €
Kemiallinen kuorinta + dermaplaning
Hoito sisältää kemiallisen happokuorinnan sekä dermaplaningin, jossa kuollut ihosolukko ja kasvojen velluskarva rapsutellaan pois. Ihosta tulee kirkas, sileä ja pehmeä!
128,00 €
Mikroneulaus + hoitava liuos ihon tarpeiden mukaan
Mikroneulaus on ihoa kiistattomasti nuorentava hoito, joka toimii ratkaisuna moniin iho- ongelmiin. Mikroneulaus on ihoa läpäisevä hoito, joka aktivoi ihon kollageenintuotantoa ja uusiutumista, parantaa verenkiertoa ja mahdollistaa aktiiviaineiden tehokkaan kanavoinnin ihoon. Toimintaperiaatteena kohtisuorassa mikroneulauksessa on aiheuttaa ihoon hallitusti pieniä vaurioita, joita iho itse alkaa parantaa. Lisäksi neulauksen tuottamat kanavat voivat kuljettaa ihoon jopa 80% enemmän vitamiineja, peptidejä ja muita ravinteita. Kanavat mahdollistavat aineiden kulkeutumisen syvälle ihon dermikseen ja sen fibtoblasteihin aina kantasolukerroksen soluihin asti. Hoidossa käytetään puudevoidetta. Ihon toipumisaika n.1vk.
130,00 €
BioRePeelCl3-kemiallinen kuorinta
-parantaa ihon pintaverenkiertoa, heleyttää ja kirkastaa ihoa, tasoittaa ihon väriä ja pigmenttimuutoksia -elvyttää ja kiinteyttää stimuloimalla kollageenin tuotantoa -suositellaan säännölistä sarjahoitoa 2-4vk välein, hoitokertojen määrä riippuu ihon tarpeesta
90,00 €
BioRePeelCl3 happohoito + mikroneulaus
BioRePeelCl3 on nopea ja turvallinen hoito. Happoliuos sisältää kuutta eri happoa ; trikloorietikkahappoa (35%), viinihappoa, sitruunahappoa, salisyylihappoa, laktobionihappoa sekä gamma-aminovoihappoa. Tämän lisäksi happoliuos sisältää vitamiineja sekä aminohappoja. Tämä yhdistelmähoito antaa sinulle mahdollisuuden torjua tehokkaasti ihon ikääntymistä, ultraviolettisäteilyn ja pigmentaation vaikutuksia sekä aknen ilmenemismuotoja! Hoidossa käytetään puudutevoidetta ennen neulausta.
160,00 €
Miliumien/luufinnien poisto
Mikäli poistettavia luufinnejä on runsaasti, ota yhteyttä aikaa vastatessasi niin pystyn varaamaan pidemmän ajan tarpeesi mukaan.
50,00 €
LIPOLYYSIPISTOKSETHinta alk.
Kaksoisleuan hoito
Lipolyysipistokset ovat helpoin, nopein ja yksinkertaisin toimenpide paikallisten rasvakertymien hoitoon. Hoidossa injektoidaan aineyhdistelmää, joka rikkoo rasvasolujen solukalvoa, jolloin rasvasolut tuhoutuvat. Hoito aiheuttaa kudoksessa kontrolloidun tulehdustilan, joka tiivistää ja kutistaa kudosta paikallisesti. Tämä myös stimuloi samalla fibrolasteja tuottamaan uutta kollageenia, kiinteyttäen kudosta entisestään. Hoidon vaikutukset ovat yksilöllisiä ja tulosten näkymiseen voi mennä aikaa 6-8 viikkoa. Vasta-aiheita lipolyysille ovat -raskaus -imetys -diabetes -pienten verisuonten sairaudet (mikroangiopatia) -maksan toimintahäiriö allergia jollekin tuotteen ainesosalle (soijalesitiini) 1.hoitokerta 250€ 2.hoitokerta 200€ 3.hoitokerta 200€ Hoitokertojen määrä vaihtelee yksilöllisesti.
250,00 €
Alakasvot + kaksoisleuka
Lipolyysipistokset ovat helpoin, nopein ja yksinkertaisin toimenpide paikallisten rasvakertymien hoitoon. Hoidossa injektoidaan aineyhdistelmää, joka rikkoo rasvasolujen solukalvoa, jolloin rasvasolut tuhoutuvat. Hoito aiheuttaa kudoksessa kontrolloidun tulehdustilan, joka tiivistää ja kutistaa kudosta paikallisesti. Tämä myös stimuloi samalla fibrolasteja tuottamaan uutta kollageenia, kiinteyttäen kudosta entisestään. Hoidon vaikutukset ovat yksilöllisiä ja tulosten näkymiseen voi mennä aikaa 6-8 viikkoa. Vasta-aiheita lipolyysille ovat -raskaus -imetys -diabetes -pienten verisuonten sairaudet (mikroangiopatia) -maksan toimintahäiriö allergia jollekin tuotteen ainesosalle (soijalesitiini) 1.hoitokerta 400€ 2.-3.hoitokerta 350€ Hoitokertojen määrä vaihtelee yksilöllisesti.
400,00 €
Vatsa
Lipolyysipistokset ovat helpoin, nopein ja yksinkertaisin toimenpide paikallisten rasvakertymien hoitoon. Hoidossa injektoidaan aineyhdistelmää, joka rikkoo rasvasolujen solukalvoa, jolloin rasvasolut tuhoutuvat. Hoito aiheuttaa kudoksessa kontrolloidun tulehdustilan, joka tiivistää ja kutistaa kudosta paikallisesti. Tämä myös stimuloi samalla fibrolasteja tuottamaan uutta kollageenia, kiinteyttäen kudosta entisestään. Hoidon vaikutukset ovat yksilöllisiä ja tulosten näkymiseen voi mennä aikaa 6-8 viikkoa. Vasta-aiheita lipolyysille ovat -raskaus -imetys -diabetes -pienten verisuonten sairaudet (mikroangiopatia) -maksan toimintahäiriö allergia jollekin tuotteen ainesosalle (soijalesitiini)
400,00 €
Käsivarret (allit)
Lipolyysipistokset ovat helpoin, nopein ja yksinkertaisin toimenpide paikallisten rasvakertymien hoitoon. Hoidossa injektoidaan aineyhdistelmää, joka rikkoo rasvasolujen solukalvoa, jolloin rasvasolut tuhoutuvat. Hoito aiheuttaa kudoksessa kontrolloidun tulehdustilan, joka tiivistää ja kutistaa kudosta paikallisesti. Tämä myös stimuloi samalla fibrolasteja tuottamaan uutta kollageenia, kiinteyttäen kudosta entisestään. Hoidon vaikutukset ovat yksilöllisiä ja tulosten näkymiseen voi mennä aikaa 6-8 viikkoa. Vasta-aiheita lipolyysille ovat -raskaus -imetys -diabetes -pienten verisuonten sairaudet (mikroangiopatia) -maksan toimintahäiriö allergia jollekin tuotteen ainesosalle (soijalesitiini)
400,00 €
KESTOPIGMENTOINNITHinta alk.
MICROBLADING (karvatekniikka)
Kun haluat erittäin luonnollista lopputulosta, täytettä omien karvojen joukkoon. Mikäli meikkaat arkisin, pidät näyttävämmästä ja huolitellusta lookista, suosittelen puuterikulmia. Microblading soveltuu parhaiten alle 50v. iholle. Vahvistus 5-10 viikon kuluttua laitosta, vahvistuksen hinta on 100€. Mikäli asiakas ei varaa vahvistuksen myöhemmäksi kuin 5-10 viikkoa, hinta on ylläpitohuollon hinta 180€.
250,00 €
Microblading lisävahvistus 5-12 vk
50,00 €
Microblading ylläpitovahvistus (vain omat asiakkaat)
Mikäli sinulla on muualla aiemmin tehdyt kulmat ja kaipaat vahvistusta, varaa uudet kulmat ja konsultoi tekijää ensin kulmien nykytilanteesta.
180,00 €
PUUTERIKULMAT (konetekniikka)
Vahvistus 5-10 viikon kuluttua laitosta, vahvistuksen hinta on 100€. Mikäli asiakas ei varaa vahvistuksen myöhemmäksi kuin 5-10 viikkoa, hinta on ylläpitohuollon hinta 180€. Soveltuu kaikille ihotyypeille, myös +50v ikääntyvälle ja ohuelle iholle. Kestopigmentointi kevyellä puuteri-tekniikalla, lopputulos on kevyt ja luonnollinen. Kestää iholla 1-3 vuotta.
250,00 €
puuterikulmien ylläpitovahvistus (vain omat asiakkaat)
Mikäli sinulla on muualla aiemmin tehdyt kulmat, varaa uudet kulmat ja konsultoi tekijää tilanteestasi.
180,00 €
Puuterikulmien lisävahvistus 5-12vko
Lisävahvistus, kun ensimmäisestä vahvistuksesta on kulunut max 3kk
70,00 €
YHDISTELMÄKULMAT (microblading+puuteri)
Vahvistus 5-10 viikon kuluttua laitosta, vahvistuksen hinta on 100€. Mikäli asiakas ei varaa vahvistuksen myöhemmäksi kuin 5-10 viikkoa, hinta on ylläpitohuollon hinta 180€.
250,00 €
LASH LINER (perus rajaus/klassinen)
Vahvistus 5-10 viikon kuluttua laitosta, vahvistuksen hinta on 100€. Mikäli asiakas ei varaa vahvistuksen myöhemmäksi kuin 5-10 viikkoa, hinta on ylläpitohuollon hinta 180€.
250,00 €
”SUMU” eyeliner (häivytetty)
Vahvistus 5-10 viikon kuluttua laitosta, vahvistuksen hinta on 100€. Mikäli asiakas ei varaa vahvistuksen myöhemmäksi kuin 5-10 viikkoa, hinta on ylläpitohuollon hinta 180€.
250,00 €
LIP BLUSH, huulien kevyt sävytys
Vahvistus 5-10 viikon kuluttua laitosta, vahvistuksen hinta on 100€. Mikäli asiakas ei varaa vahvistuksen myöhemmäksi kuin 5-10 viikkoa, hinta on ylläpitohuollon hinta 180€.
250,00 €
Ensimmäinen vahvistu, lip blush
100,00 €
ENSIMMÄINEN VAHVISTUS (kaikki pigmentoinnit) 5-10vk
100,00 €
LävistyksetHinta alk.
Napalävistys
Koru sisältyy hintaan. Alle 18v. vaaditaan huoltajan suostumus.
50,00 €
Nenälävistys
Koru sisältyy hintaan. Alle 18v. vaaditaan huoltajan suostumus
45,00 €
Septum
Koru sisältyy hintaan. Alle 18v. vaaditaan huoltajan suostumus
50,00 €
Korvanlehti (1)
sis. titaanisen korun
40,00 €
Korvanlehdet lävistämällä
Ikäraja 5v. Molemmat korvanlehdet, sis. titaaniset korut pienellä "timantilla"
60,00 €
Molemmat nännit
sis. titaaniset korut
80,00 €
Nänni
Alle 18v vaaditaan huoltajan suostumus.
50,00 €
Kieli
Koru sis. hintaan. Alle 18v. vaaditaan huoltajan suostumus
50,00 €
Industrial(korvan rusto)
Alle 18v. vaaditaan huoltajan suostumus
60,00 €
Daith (korvan rusto)
60,00 €
Rook
50,00 €
Forward Helix
50,00 €
Conch
50,00 €
Helix
50,00 €
Tragus
50,00 €
Huuli
Madonna, monroe, labret, medusa jne. Alle 18v vaaditaan huoltajan suostumus.
50,00 €
Microdermal
70,00 €
Surface (tilaan korut vain tarpeen mukaan)
70,00 €
Kulmalävistys
45,00 €
Bridge (nenä, silmien väli)
50,00 €
Lävistyksen hoito/tarkastus (omat asiakkaat)
0,00 €
Korun vaihto (oma koru)
10,00 €
Korun vaihto (sis. uuden korun)
Uuden korun vaihto omille asiakkaille 10€
20,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Lash lift +brow lift
sisältää värjäyksen.
85,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
15,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
25,00 €
Kulmien hennavärjäys ja muotoilu
So Henna-kulmakarvoille suunnitellut hennavärit pysyvät iholla 1-2 viikkoa, karvoissa jopa 6 viikkoa.
35,00 €
Lash lift/ ripsien kestotaivutus
sis. värjäyksen
60,00 €
Brow lift/kulmien laminointi
sis.värjäyksen
50,00 €
HAMMASKORUHinta alk.
Hammaskoru (sis.korun)
Swarowskin kristalli pysyy hampaassa liiman avulla 1kk-1v. Voi kestää pidempäänkin.
30,00 €
RusketusHinta alk.
Suihkurusketus koko vartalo
Kuori ja rasvaa iho edellisenä päivänä. Ajele myös ihokarvat edellisenä päivänä.Älä käytä deodoranttia tai ihovoiteita samana päivänä kun tulet rusketukseen. Rusketus kuluu iholta n.viikossa. Värin vaikutusaika iholla on 10-24h, jonka jälkeen voit käydä suihkussa. Mukaan kannattaa pakata tummat, väljät vaatteet, jotka voit pukea rusketuksen päätteeksi.
40,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
Brasilialainen vahaus, 1.kerta
Karvan on hyvä olla vähintään 0,5cm pitkää
60,00 €
Brasilialainen vahaus, ylläpito
vahausväli max 6vko
50,00 €
Kainaloiden vahaus
25,00 €
Bikinirajat vahaus
30,00 €
Säärien vahaus
35,00 €
Viikset/ylähuuli
10,00 €
Nenä-ja korvakarvat
20,00 €
Kulmien vahaus
10,00 €
Kasvojen vahaus
Posket, leuka, viikset, kulmat
35,00 €